Poika iloinen

Runoilija Juhana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

anMalin pellavapää poika,9-vuotias
kanteleensoitto,kuorolaulu ja sählynpelaaminen harrastuksina.
 

Oi kun
tää poika on iloinen,
kuin lintu kaunis taivahisen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

iloinen runo

positiivinen eli hyvä

Ilo on ihana asia, ja tämä runo sai minut hymyilemään :>

Ihana...

Aurinkoinen runosi saa Hymyilemään.
:))

 

Käyttäjän kaikki runot