Enkeli

Runoilija Juhana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

anMalin pellavapää poika,9-vuotias
kanteleensoitto,kuorolaulu ja sählynpelaaminen harrastuksina.
 

Voinko nähdä enkelin,

voitko nähdä enkelin.

En voi ,

mutta voin tuntea

sen lämmön ihanan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen runo.

positiivinen eli hyvä

Se on jo Paljon.

Koskettavia sanoja kauniisti kirjoitettuna.

niin enkelin lämmön tuntea kyllä voi,ken sen haluaa kohdata.tämä runosi puhuu paljon ja koskettaa.

 

Käyttäjän kaikki runot