Vuodenajat

Runoilija Juhana

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

anMalin pellavapää poika,9-vuotias
kanteleensoitto,kuorolaulu ja sählynpelaaminen harrastuksina.
 

Keväällä lumi sulaa,
jälleen kevät tulee.
Kukat alkaa kukoistaan
ja linnut Suomeen palaavat



Kun kesä saapuu
niin linnut alkaa
laulamaan,
kevät taakse jää.

Syksy kun tulee taas
niin kesä taakse jää
ja linnut etelään
lähteä saa.

Nyt talvi tullut on,
linnut etelässä
lämpimässä on,
ja syksy taakse jää.
lin

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot