Usko parempaan.

Runoilija Lemontoxic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I guess it's time for you to hate me again."
 

Monesti olen toivonut jonkinlaista pelastusta,
haaveillut huolettomasta huomisesta.
Elämä karannut on käsistä,
ihmiset kadonneet on ympäriltä.
Annan kuitenkin uskoni parempaan hallita,
eiköhän se minulle edes sallita.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot