Ei koskaan enää.

Runoilija Lemontoxic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I guess it's time for you to hate me again."
 

En kuuntele sanojasi, en välitä puheistasi.
Olen sut elämästäni täysin poistanut, et siihen enää kuulu.
Et enää koskaan valehtele mulle, tilaisuutta et siihen saa.
Luottamukseni lopullisesti menetit, ystävyytemme paloiksi hajotit.
Sinun takiasi tässä tilanteessa ollaan, et ketään muuta voi syyttää.
Anteeksi en koskaan anna, olet rangaistuksesi ansainnut.
Kukaan ei usko sun puheitasi, sulle nauretaan selkäs takana.
Sääliviä katseita, entisiltä ystäviltäs.
Halveksuvia kommentteja, perheesijäseniltäs.
Paha saa taas palkkansa, ja korkojen kera.
Kuoppaa itselles kaivat, siihen vielä varmaan lankeat.
En suhun luota, en koskaan enää.
Sen lupaan itsellein.

Selite: 
Entiselle parhaalle ystävälleni, joka luottamukseni viimeisen kerran petti.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot