Neljä vuotta...

Runoilija Lemontoxic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I guess it's time for you to hate me again."
 

Kaksi ensimmäistä vuotta, kielsin niin ilmiselvää totuutta, en halunnut kohdata todellisuutta, en kestänyt ajatella tulevaisuutta.
Kolmas vuosi täysin ohi meni, todellisuus silmieni edessä sumeni, valo elämästäni hiljalleen pois himmeni.
Neljättä vuotta hiljalleen kulutan, niin paljon parempaa odotan, sinulle nämä lauseet omistan, sinua aina, isä, rakastan.

Selite: 
Isälleni <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot