Kaikkea sitä, ja enemmänkin.

Runoilija Lemontoxic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I guess it's time for you to hate me again."
 

Ennen niin pimeää, ympärilläni kaikki oli vain tyhjää, en kestänyt elämää, todellisuus silmieni edessä häviää, ei ikinä enää, kesti vuosia tämä onni löytää, en halua tunteitani kieltää, on se niin kivaa ku joku musta oikeasti tykkää, ja haluaa musta huolta pitää.
Täyttymys unelmieni, toteen käyvät kaikki haaveeni, ihmisen ihanan oon saanut viereeni, rakkaudesta pakahtunut sydämeni, kaikkea sitä mistä mä pidän on mun mieheni.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot