Tyhjää.

Runoilija Lemontoxic

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 4.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I guess it's time for you to hate me again."
 

Hetki hetkeltä,
elämäs hupenee.
Minuutti minuutilta,
elämäs lyhenee.
Et nää sitä, et tunne sitä.
Ajantaju katoaa, maisemat vaihtuu.
Paikallas poljet vaikka, kaikki muuttuu.
Et tunne kipua, et surua.
Tyhjää, mikään ei tunnu miltää.
Hetki hetkeltä,
mieles turtuu.
Minuutti minuutilta,
mieles murtuu.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot