usko ja luota

Runoilija Ithelial

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä hetkessä
 

Pistä kaikki peliin ja onnistut kyllä
Vaikka joskus leijuu tummat pilvet sun yllä
Älä koskaan luovuta niin voit kaiken saavuttaa
Kun toiset koittaa sua heikentää ja satuttaa
Ja kun sä kaadut maahan polvilleen
Niin nouse jaloilles uudelleen ja uudelleen
Sun pitää muistaa ketä varten sä elät
Itselles vaiko niille jotka kääntää sulle selät
Ole vahva, kyllä kipua sä kestät
Näin pimeyteen itseäs vajoomasta estät
Ota oppia siitä mitä mietit ja teet
Elämäs tiellä kun eteenpäin sä meet

Mee eteenpäin ja tavoittele aina parasta
Tartu hetkeen kun on mahdollisuus, älä arasta
Ole rehellinen itsellesi, älä mee aidan alta
Vaikka joskus se voi tuntua parhaimmalta
Mieti kaks kertaa ennen ku oikaset
Oikopolkujen ladut voi olla ohkaset
Jälkeenpäin on ihan turha alkaa selittää
Kun ojassa makaat ja avuton alat esittää
Ei kukaan sua sieltä tuu pystyyn nostaa
Elämä kyllä muistuttaa ja kostaa
Jos kärsimätön sä oot ja hätäilet
Palaat alkuun ja elämäs uudestaan taas kasailet
Joten kuuntele sun sydäntä ja mieti mitä haluat
Kaikki on mahdollista kun vaan uskot ja luotat

Selite: 
Eräänä päivänä ku olin tosi maissa ja meinas usko loppua kesken.. tuli kirjoiteltua tämä
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana tsemppiteksti

 

Käyttäjän kaikki runot