Tuli

Runoilija Ithelial

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä hetkessä
 

Näetkö sen, rinnan alle mun sydämeen
Pienet, hiljaiset lyönnit sitä pitää paikallaan
Se on siellä, kylmänä yksikseen
Samanlaista etsii seuraakseen
Voimistua tahtoo, on sillä paljon annettavaa
Liian paljon on yksin kannettavaa
Se hiipua ei tahdo vaan jatkaa elämää
Tahtoo antaa vielä paljon
elämää se oppii kestämään

Voimat suuret sitä auttaa
Taas päivään seuravaan
Kun toisen kanssa jakaa
Se kaiken haluaa
Voi oppia se sulta
Samaan tahtiin iskemään
Se tarvii vain tulta
Sen roihuun sytyttämään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea :)

 

Käyttäjän kaikki runot