Hiljalleen

Runoilija Ithelial

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä hetkessä
 

Olen paennut perkelettä sekä jumalaa
Tehnyt asioita, joita ei ääneen sanota
Kulkenut polkuja pitkin, janoen humalaa
Vailla murheita, kun mikään ei pelota

Olen elänyt mä paljon, liikaakin
Vastaanottanut tän kaiken
Kokemuksia saanut, piinaakin
Mitään antanut pois mä en

Näin kaikki nyt muuttuu, uusi suunta elämään
Näin kauniimmaksi muuttuu, en ala pelkäämään
Kun viimein tähän opin, hiljalleen.

Olen seissyt sateessa, mielen myrskyissä
Rämpinyt läpi syvien soiden
Kaatunut, hajonnut tunteiden tyrskyissä
Unohtanut sen, oman minuuden

Olen sanonut mä paljon, loukannut
Käyttänyt sekä rikkonut, hylännyt
Itsekkäästi toisia vain hajoittanut
Maahan iskenyt, tallonnut ja lytännyt

Näin kaikki nyt muuttuu, uusi suunta elämään
Näin kauniimmaksi muuttuu, en ala pelkäämään
Kun viimein tähän opin, hiljalleen.

Nyt edessäsi olen
Kädessäni sydän
Kaiken tän sulle nyt annan
Varoen

Selite: 
Olen oppinut viimein mitä rakkaus on. 27 vuoden iässä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot