Tunne sisällä

Runoilija Ithelial

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä hetkessä
 

Minä näen sen sinusta. Sinun silmistäsi. Jokin vaivaa
Tiedän että hän kohtelee sinua väärin
Hän ei ole hyvä sinulle
Miksi pidät tuota tunnetta sisälläsi
Kerro minulle, anna minun tietää
Tahdon olla sinulle se jonka olkapäälle voit itkeä

Sinun ei tarvitse mennä tänään kotiin
voit jäädä tähän, minun kanssani
Eikä sinun tarvitse huolehtia mistään
Olen tässä, vierelläsi

Se ihmetyttää, kun soitat. Hän ei ole koskaan kotona
Nyt olet siellä, aivan yksin. Ansaitset paljon parempaa
Minä voin kohdella sinua paljon paremmin kuin hän
Ei ole mitään järkeä rakastaa ja luottaa
kun ei takaisin saa mitään

Tilanne menee vaikeaksi
Olen nähnyt jo niin useat kyyneleet kasvoillasi
Miksi pidät tuota tunnetta sisälläsi
Sinun ei tarvitse kuin soittaa
Älä pelkää
hän ei saa koskaan tietää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot