Haluan

Runoilija Ithelial

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 25.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä hetkessä
 

Kun sinä kävelet, minä sinua katselen.
Sinua minä ajattelen, mutta sinä et minua
Haaveilen sinusta, muotojasi ihailen.
Mutta niistä nauttimaan minä pääse en.
Vaikka yritän, et huomaa minua ja se vaivaa.
Haluaisin sinut minun sänkyyni kaataa,
näyttää sinulle mistä paitsi jäät

Minä haluan sinua, himoitsen sinua.
Haluan näyttää miten hyvältä se voi tuntua.
Nyt sinä toisia vilkuilet ja muille hymyilet,
kokoajan muita sinä katselet.
Varmuus minusta häviää,
enkä osaa puhua enää.
Haluan saada sinusta kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä :)

Upea!

Upeasti olet kirjoittanut :)
 

Käyttäjän kaikki runot