En ollenkaan

Runoilija Neiti Ristiriita

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silti sun sanat
Ne kummittelee mun päässä
Ja sattuu muistaa miten ne meni
Mitä ne tarkottaa, miksi ne sanoit.
Sattuu katsella sua kauempaa salaa
Kun kerran olit siinä vieressä
Olisin voinut tehdä mitä vaan
et oisit siihen jäänyt
Edes hetkeksi.

En mä sulta ikuisuuksia voi pyytää,
ihan pientä hetkeä vaan
jonka saisin sun kanssa kulkea.
Mä tiedän et sekin on liikaa
Enkä sais tuntea näin.
En kai saisi sua ollenkaan rakastaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot