Der Deutsche Spruch aus der Liebe

Runoilija Neiti Ristiriita

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ich denke du bist so herrlich
mit dich bin ich so herzlich
Und ich kann lächel an dich.

Wenn du bist so weit
Ich kann dich nicht vergessen.
Es ist so lange Zeit
dass ich dich vieder sehen.

Selite: 
Kulta rakastaa saksaa niin kirjoitinpa tämän hänelle. Kielioppivirheitä varmasti täynnä, mutta.. Aina voi yrittää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot