Joskus

Runoilija Neiti Ristiriita

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus tuolla oli joku ketä kaipasi mua,
ketä itki mun takia,
ketä halusi ymmärtää ja ymmärsikin.
Joskus tuolla oli joku
ketä kuiskas mun korvaan ne kaksi sanaa
Joskus tuolla oli joku
kenen syliin mennä itkemään.
Joskus mä olin jollekin ihminen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot