Lopun uusi alku

Runoilija Neiti Ristiriita

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuolema oli sulle uus alku kai
Mut multa se vaan kaiken vei.
Kai sä ootit maailmaa parempaa
Vaikka sun pitäs tietää
Et siellä ei oo aikaa, ei maailmaa ollenkaa.

Ei me ees taivaassa voida nähdä
Mä tiedän et sä oot siellä
Mut mulla ei oo sinne asiaa
ei enää, kun en sua voinut auttaa.

Et enää pyyhi mun kyyneliä,
et enää pidä mun kädestä kii,
Eniten sattuu se
etten voi sua noin vaan unohtaa..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot