Rohkeus

Runoilija 54f328e13f49609c89b076a9cdcf0c8f

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2010
Viimeksi paikalla: 6.2.2019 23:10

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
30.4.2024

Runo päivässä pitää poliisin loitolla. SAA ARVOSTELLA TEKSTEJÄNI,KIITOS
 
Silloin kun aloitin
ensinmäistä kertaa runojani esitin
tein virheet kaikki mahdolliset
jännitin siis teitä
hyvät ihmiset

nyt kun joten kuten 
olen itseni voittanut
ja se paperi edessäni
pysyy pysty asennossa

voin vihdoin kohdata teidät
tuon paperin tärisemättä

suuren kiitokseni tahdon antaa
pohjoisen runo ystävälle 
joka Turun junassa
antoi suuria vinkkejä mulle
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellakin jännitykseen on hyvä apu toisesta ihmisestä, joka osaa neuvoa asiassa.
näinhän se menee,kiitos
Alussa en minäkään tiennyt miten toimia sivustolla.  Pikkuhiljaa sekin selvisi.  Hyvä on runosi tunnoistasi
kiitos,juuri tällaista palautetta tarvitsen/tarvitsemme
 

Käyttäjän kaikki runot