pakkasyökirkas

Runoilija pimeänkärhet

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sinun pelkosi pakottaa minut liian kiinni tukahduttaa meidät
vaikka, niin, ulommilla kerroksilla mitään rikosta ei ole tapahtunut
jos en kuuntele, huutosi on korvien sointia ja liian kiivas sydämensyke johon olen tottunut
sinun pelkosi on niin syvää ja kristallista pimeyttä
että jos seuraisin sen jänteitä
minun itsekästä haluani ei olisi olemassa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot