älä, älä, älä koske

Runoilija pimeänkärhet

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kavahdan sinua, voisin helposti repeytyä niin että olisin limittäin kanssasi
rajat katoavat sulavaan aineeseen joka virtaa, velloo, yhtyy
sinä, sinä voisit olla varjorakastajani
ja tiedän että kykenisit suutelemaan minua
luonnonlakien kitka räsähtelisi ääriviivoillamme
mikä minua kylmää:
avuttomuuteni vie pois kaiken tahdon, on vain kuiskattuja toiveita älä satuta minua
isä, sinä olet kaunis, mutta pelkään hirvittävästi

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot