liian lähellä

Runoilija pimeänkärhet

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

voisit olla minulle peilikuva josta en pidä
melkein veli
muttet suostuisi ikinä olemaan vain kuvastin, sinä haluat
koskea
raiskata minut tuttavallisuudellasi

päästä irti tai lyön

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kipeän katkera on runosi
herättää lukijan pohtimaan
perimmäistä ajatusta

alun rauhallisuus muuttuu yhtäkkisesti ja tahti kiihtyy loppuun. kauhun, vihan ja surullisen tunnelman tästä itselleni löydän.

hyvä

uusia mielikuvia sai tämä mielessä heräämään.
"raiskaamaan minut tuttavuudellasi"
mahtava ilmaisu!

 

Käyttäjän kaikki runot