avaruutta kipeät hermoradat

Runoilija pimeänkärhet

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 31.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

minä olen syntynyt kylmästä tyhjyydestä jonka lävistävät palavat meteorit
se on liian pehmeää ainetta joka on elävä tuskallisuuden ansiosta
hän on niin hellä molemmilla tavoilla
liian paljon sillä väärällä
hän on herkkä, sitäkin sillä tavalla joka on ohut iho ja paljon kynsiä
naisen sisätila
siitä on tullut kohtu
melankolialle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä runosta vaikka näenkin tässä tiivistämisen varaa.

 

Käyttäjän kaikki runot