Linnut lentävät joskus matalalla
tuovat viestiä enkeleiltä
niillä on kosketus taivaan
syvenpään ajatukseen
Hän kuka tänään lähti
enkeleiden luokse, viestin
hän sai jo paljon ennen
lintujen sävellyksestä
Lintu kertoi kauniista matkasta
jossa saa olla vapaana
kaikesta kivusta
käsittämättömästä sairaudesta
joka kalvaa sielua ja mieltä
Valkoiset enkelilinnut
lensivät tänään matalalla
poimivat yhden ihmisen
mukaansa
Hänellä on hyvä olla
ja hän katselee sieltä omaisiaan
ja tuntee suurta hellyyttä
heitä kohtaan jotka täällä surevat
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hänen muistolleen.
Jokaisella meillä on aikamme,
ja totta on, että kipujen loppuessa,
alkaa taivas enkeleineen.
Runon loppu erityisen koskettava.
Sivut