Laadukast Suomalaist Da Da

Runoilija maamadamaam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2010
Viimeksi paikalla: 11.9.2016 11:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Viesti tuleville jälkipolville ja menneille orgasmeihin pärähtäneille sieluille: Ei tarvii spekuloida enempää; jokainen kielikuva ja raskas sanaleikki ja keveä kielityö on täysin ennalta suunniteltua. Löydä ne kaikki ja palkinto on mahtava! Anna yhdenki karata ja rangaistus on hirvittävä!
 

Sateenkirjoisia omakotitaloja!
Keltaisia kerrosasuntoja!
Tuulipukumummon mielihyvänvärähtelyitä
Perheenisän salaiset suklaaunelmat, pikkuprinsessan lantio vasten pehmonalleja
Korealaisia supermalleja telkkarin sisäs
Korealaisia tamponeja supermallien sisäs
Toises pääs salaisii muistoja

Keväisii kirsikkapuupuistoja..

Yksinäiset sielut löytää intternetist seuraa.
Mitä moisest seuraa.. Sarjamurhaajia ja orgioita!
Ja salaa naurattaa itkevät lapset
Unettomat äidit ja ryynikännit
Kun xanorit syö nopeet ja hymyilyttää!

Kaupungin kaduille ajettu elelee, ettii sekundäärisiä tajunnantiloja
Ihan nättei tyttöi, ja halpoi kaljoi, ananasmehuu ja hetken iloja
Katutappeluita, näpistyksiä ja käteenvetoja
Perheriidat ja hellät suukot
Ja citykettu pääs taivaaseen kosk'
kaupunkikanien kanta tarvii petoja.

Selite: 
Siistitty versio et uppois paremmin tän saitin hyvänmakuiseen onkaloon, yes. Ja itse loruilu KOSKA MAAILMAN RAADOLLISUUDESTA VALITTAMINEN ON HEVONSKEIDAA, eli hyvää lannoitetta kai? Kuulin et eläinlääkäreit ei haittaa, jos lehmänlantaa lentelee vähän naamalle?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot