bktöhm

Runoilija maamadamaam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2010
Viimeksi paikalla: 11.9.2016 11:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Viesti tuleville jälkipolville ja menneille orgasmeihin pärähtäneille sieluille: Ei tarvii spekuloida enempää; jokainen kielikuva ja raskas sanaleikki ja keveä kielityö on täysin ennalta suunniteltua. Löydä ne kaikki ja palkinto on mahtava! Anna yhdenki karata ja rangaistus on hirvittävä!
 

mitä sä odotat, liimanhaistelijalussu
lässympi kuin se leikkivä tyttö
tarkistettu tavara ja tullattu paketti selvä pyy pivos
kymmenelle sormelle ja vähän kaupan päälle
kuinka saada huonolle tuulelle lunttu pahalle päälle
hupakko on perso vaahtokarkeille ja huora on perso rahalle mut.. tätä friiduu ei tyydytä mikään mä en ymmärrä sitä
mä en ymmärrä mitä mun käsissä on
mitä silmät näkee jos painan ne kämmeniin

mun uuni on vanha ja pitää metelii ja tiskialtaassa on taikinakulho
ottaisitko ne pois
pitäis kai olla melkonen velho että muistais tampata matot
tai että vois imuroida viikoittain
ja rakkaus on voileipäkeksi ja pala juustokuuta
rakkaus on käytetty luuta

Selite: 
ighphhl,gråoeje
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot