Mä haluun tukan takas

Runoilija maamadamaam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2010
Viimeksi paikalla: 11.9.2016 11:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Viesti tuleville jälkipolville ja menneille orgasmeihin pärähtäneille sieluille: Ei tarvii spekuloida enempää; jokainen kielikuva ja raskas sanaleikki ja keveä kielityö on täysin ennalta suunniteltua. Löydä ne kaikki ja palkinto on mahtava! Anna yhdenki karata ja rangaistus on hirvittävä!
 

Makeisii karamellei vohvelei
Peniksii ja suklaakuorrutettui flapjackei
Aamuyön avaus kellon soitua
Ei tarvii vastata, en kysyny mitään
Kun sua on vielä mun sisällä?

Auringonkukkaa ja siemennestet,
ituja ikkunanlaudoilla
talviparveke ja auringonpaistet
oudoilla sanoilla saateltu matkaan
herneenversot mun ympärille
sangynpäädyist irti käsiraudoin öittäin

kuka mä oon ja missä
ja mitä meinaa kiitos kysymästä?
eilen olin kissa, tänään ainoastaan kusta
ja huomen mä oon Miamissa
vailla tietoakaan susta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot