Sananen täst mysteerist nurkan takana

Runoilija maamadamaam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2010
Viimeksi paikalla: 11.9.2016 11:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Viesti tuleville jälkipolville ja menneille orgasmeihin pärähtäneille sieluille: Ei tarvii spekuloida enempää; jokainen kielikuva ja raskas sanaleikki ja keveä kielityö on täysin ennalta suunniteltua. Löydä ne kaikki ja palkinto on mahtava! Anna yhdenki karata ja rangaistus on hirvittävä!
 

Tuijottaa päättymättömii päättyvii liian pitkään
Ei osu kirjaimiin ja sanoi ei syö
Anoreksia kalvaa ylensyöjää. nyrkit viuhuu
Mitä tapahtuu, mitä tapahtuu
Herännen jälleen pimeestä komerosta??!

En muista, meninkö jo nukkumaan
Koska sä et, koskaan et muista
Milloin alkoi uni ja mistä?
Milloinkaan et muista
Ja unissa viis muista
Kun oot siellä missä lööpitki: subjektiivinen kokemus
filosofin märkä uni
vuoteenkastelu
kustakin mielikuvituskaverista saa fuckbuddyn jos haluu
mut sä haluut vaan Yht
Yht yhen kans vaan
Yhdessä Yhdes Yhteydes
päläpälä, päläpäläSTOP
täällä on kivaa äitiSTOP
jään vähän pidemmäks aikaaSTOP
peru lääkäriSTOP
muuten tulee sakkoaSTOP
tästä alkaa mun onni
tästä alkaa mun terveys
tästä alkaa skula ja kiva
itseään ruokkiva au
tuus
nyt
sieltä
pois tyttö rakas!
me
haluttais
sinut takas!
ikuisuudessa me sua niin kaivataan
sapattaä kolike repateri hum
allare tass ma il hum
seksiä

Selite: 
Söin vähän porkkanakeittoa ja nyt silmät turvoxis täs näi joo että sellasta joo ja yks kömpelö tyyppi livahti mukaa öfff morjens
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot