Rakastun uudestaan.

Runoilija Dragon92

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Normi hemmo + mahtavat sydänsurut.
 

Tänäänkin taas koulussa/
olin kuolla surusta/
kun sinut taas näin/
ja valtaas sun jäin/
sitten taas muistin/
elämästäs mut poistit/
sitä hetken vain kestin/
ja lopulta surulle murruin/
nyt yksin kuljen/
ja päätin sen/
rakastu enää en/
kaikkeni vannoen/
mutta tiedän kuitenkin/
rakastunut oon ennenkin/
rakastumaan tuun vieläkin/
mutta silti kuitenkin toivoisin/
että sinä onnessa eläisit.

Selite: 
Koulussa tietenkin hassunhauskan hetken taas koin ja surun ja menetyksen luoksein toin. Jööh...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot