Siivet

Runoilija Dragon92

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Normi hemmo + mahtavat sydänsurut.
 

Eivät siivet yksinään/
pysty ketään kantamaan/
tarvii siihen ystävää/
joka auttaa jaksamaan/
ja sitä yhtä ainoaa/
jota aidosti voi rakastaa.

Selite: 
Toinen runo ystävien ja tukijoiden tärkeydestä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella suloinen runo :) ja onnea syntymäpäivänäsi!

 

Käyttäjän kaikki runot