Sinä & minä.

Runoilija Dragon92

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Normi hemmo + mahtavat sydänsurut.
 

Silmäsi sun on/
safiirin väriset/
yhtä kirkkaina ne loistaa/
silmäs' kauniin muotoiset/
mutta en minä uskalla/
silmiin sua katsoa/
edes sitä vähää rohkeutta/
ole minussa jäljellä/
vaikka löytyy musta rakkautta/
en sitäkään uskalla ilmaista/
nyt voin vain toivoa/
ett' uusi päivä aukeaa/
ei sitä voi lahjoa/
mut se on mun tie ainoa.

Selite: 
Sitä perus mitä yöllä tulee kirjotettua. P.S. Kommatkaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot