Rakkaus?

Runoilija Dragon92

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Normi hemmo + mahtavat sydänsurut.
 

Mitä rakkaus on/
voima tuo vastustamaton/
onko se pelkkää elämää/
vai jotain paljon isompaa/
miten sen joku määrittelis/
piilostansa ulos maanittelis/
jotta sitä tutkia vois/
luokse meidän rauhan tois/
jotta onnellista elämämme ois/
luoksemme rakkauden tuoda vois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot