Junassa

Runoilija unintended

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö on todella väsynyt
miehellä on pakkoliikkeiset kädet
nainen puhuu puhuu puhuu neulomisesta

Kuulutus kertoo junan myöhästymisestä
ulkona sataa märkää valkoista

Tyttö koskettaa ikkunaa
tuntee sen kylmän pinnan
olen siis elossa
miettii

Hassua miten ihmisten keskellä voi tuntea itsensä yksinäisemmäksi kuin missään muualla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot