Nimetön

Runoilija unintended

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

seison yksin pellolla
hiljaisuudessa
taidan olla yksin koko maailmankaikkeudessa

aurinko laskee ja kaikki väreilee lävitseni
mennyt, tuleva, tämä hetki joka meni jo

onni on tuulenvire kasvoilla
sen tuntee mutta sitä ei voi ottaa kiinni

mietin
olen unohtanut paljon
silti muistan liikaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot