Kovettuma

Runoilija unintended

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä sanot, että olen muuttunut
en ole se joksi luulit
kadotin kauneuteni
(en riitä)

mutta etkö tajua
muutuin vuoksesi

en kestänyt painoasi
sinussa oli niin paljon
minä olin pelkkää höttöä
piti kovettua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Samaistuin tähän ja tykkäsin todella. Jännä juttu, joskus sitä haluaa muuttua toisen vuoksi ja sitten kun sitä muuttuu, niin ei enää riitäkkään...

ajatuksia herätti

 

Käyttäjän kaikki runot