Perillä, mutta hukassa

Runoilija unintended

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään voi olla se päivä
kun olen vihdoin päässyt yli
kiivennyt
lopulta jaksanut

mutta minä en juhli
en iloitse
sillä hukkasin itseni matkalla
lähdin jossain risteyksessä väärään suuntaan

ja peilistä katsoo vieras
en tunne minua enää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot