Muistitahra

Runoilija unintended

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puut on keltaista massaa
sade soittaa niitä
se humina muistuttaa jostain
jostain mitä en enää muista

Kaipaan sitä tunnetta
kuin lentäisi taivaalla

Lehtiä on jo maassa
sade raiskaa niitä
menen ulos seisomaan
nostan kasvot taivasta kohti

Kaipaan sitä tunnetta
kun joka aamu halusi nousta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot