Nimetön

Runoilija johannais

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sun puissa on lehtiä, joita sä et tarvii.
Keltaset lehdet peittää sun silmät
ja sä kerrot,
kuinka kaikki on niin kirkasta, päivänselvää.

Ja mun lehtien seassa
työtodistus puutarhatyöntekijän pestistä,
mutta eihän mulla oo mitään valtuuksia siihen nähden,
että täydellinen Jumala on luonut tän kaiken.

Selite: 
Jumala on kuitenkin se, joka haravoi ne ruskan värit pois ja tuo uudet vihreät lehdet tilalle... Oikeastaan tää runo lähti tästä Raamatun kohdasta "Sinun sijassasi minä vetoaisin Jumalaan ja esittäisin asiani hänelle, hänelle, joka tekee suuria tekoja, meille tutkimattomia, tekee lukemattomia ihmetekoja." (Job. 5:8-9)
Kategoria: 
 

Kommentit

joka kevät se tapahtuu, oli miten oli

niin sitä miettii, mutta ehkei sitä itseään kannata Jumalaan verrata, ainakaan turhan usein (: vaikkakin jännää aina välillä uudestaan miettiä/löytää mittasuhteita ihmisen rajallisuudesta.
Itse runosta pidän kyllä, ajatuksia herättävä ja oivaltava. Ehkä 'siihen nähden' olisin ottanut omalle rivilleen, kun se tuossa katkaisee ikävästi rytmiä. Niin ja kirjakielinen teksti on aika runollisempaa omaan korvaan, mutta kaikki tavallaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot