Nimetön

Runoilija johannais

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En mä tiedä,
tuntisinko sua kadulla
vaikka katuvalot palaisivat kirkkaana tai
aurinko paistais siniseltä taivaalta
ja kävelisit suoraan mua kohti.

En mä tiedä,
osaanko mä ymmärtää,
että sä laitat mun kädet liikkeelle
ja kirjoitat nää sanat.

Mutta Isä sä
tunnet mut pimeässä huoneessa
sähkökatkon yllättäessä.

Selite: 
Lohduttavaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on nätti, ja oivaltava. Viimeinen säkeistö on niin ihana. Onneks sähkökatkokset ja akun loppumiset ei myöskään estä yhteyttä Isään. :)

 

Käyttäjän kaikki runot