Nimetön

Runoilija johannais

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Paikkailen kaikkia tyhjiä lauseita
sanoilla, joilla ei ole mitään arvoa.

Lehdet putoaa puista,
on kaunis päivä
ja mä melkein itken tälle rikkinäisyydelle
jonka mä aistin sun hengityksen tahdista

Hei kerro mulle
mikä sulla on
kerro mulle
miltä tuntuu vain luottaa että kaikki järjestyy

Selite: 
Nyt mä voin hyvin, mutta joskus on hetkiä, päiviä, viikkoja, jolloin mä murehdin aivan turhaan, vaikka jossain syvällä tiiän, että Jumala hoitaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot