Nimetön

Runoilija johannais

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun puut sulavat lumesta
ja viimeiset linnut palaavat matkaltaan,
mä löydän sut

Ja kun oon viettänyt ensimmäisen yön sun kanssa,
mä pakenen

Luonto jatkaa kulkuaan
ja lakanat on jo vaihdettu
seuraaville onnekkaille

Elämäni kaaoksessa
unohdan Sut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajankohtainen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot