Nimetön

Runoilija aloha

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioita/ajatuksiani mitä en saa sanotuksi..
 

Kosketa kovempaa
tahdon jälleen rakastaa
tahdon voittaa pelkoni

tahdon takertua lämpöösi
haluan tuntea kehosi

suutele minua kaulalle
annan sinulle kaikkeni
lupaan heittäytyä vuoksesi
pidä minusta kovempaa kiinni
en tahdo enää eksyä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot