Nimetön

Runoilija aloha

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioita/ajatuksiani mitä en saa sanotuksi..
 

Mitä minä tein
miksi heitit kaiken menemään?

Tein väärin
minä huusin
mutta et sulkenut minua syleilyyn
työnsit minua kauemmas

minä koitin rakastaa
mutta minä en riittänyt
hain täydellisyyttä
mutta pääni ei kestänyt

Minä huokaisen
taidan olla onnellisempi

Näkemiin
yritin kuitenkin parhaani

Rakkaudella Nainen jonka sydän on kokonainen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loppu keventää runoasi, josta huokuu pettymys ja rakkauden, toisinaan niin ikävä tuskallisuus.

 

Käyttäjän kaikki runot