Nimetön

Runoilija aloha

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioita/ajatuksiani mitä en saa sanotuksi..
 

Mä en voi poistaa sua sydämestäni
mun sydän huutaa ''unohda rakkaasi''
Muhun sattuu aina
tulee aina sattumaan

Näen unissa kaikki kohtaukset
sä jätit, revit takaisin, jätit arvet

kerro milloin unohdan?
milloin voin kävellä ohitsesi
todeta ettet ollut arvoiseni
Sika

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot