Nimetön

Runoilija aloha

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioita/ajatuksiani mitä en saa sanotuksi..
 

Mistä sen voi tietää
mahassa perhosia, tahdon vain lentää
Kun hän koskettaa tahtoisin vain nauraa
Kieriä lattialla ja vartaloasi koskettaa

Sinä soitat
sinä kirjoitat kirjeen
tahdon huutaa ''antaa mulle tämä tilaisuus''

Monta kuukautta
vieri vuosi
Nyt taidan jaksaa rakastaa
Joku kuitenki kuiskaa korvaan
''varo vaaraa''

Musta tuntuu että nyt on aika
tarttu hihaan ja vetää sut sivuun

Anna mun tulla lähelle
anna mun kertoa

''taidan olla ihastunut''

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vahvaa elämän makua ihastusrunosi täynnänsä

 

Käyttäjän kaikki runot