Nimetön

Runoilija aloha

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Asioita/ajatuksiani mitä en saa sanotuksi..
 

Ketä on minulle rakkain, minä työnnän hänet pois.
joku joka haluaa koskettaa, huudan hänelle
Minä katoan päivä päivältä kauemmas..

Huomaan kuinka valot sammuvat kadulta
pystyn laskemaan tähdet taivaalta
kirjoitan lumeen nimesi ja syljen perääsi.

Olen onnellinen, minä hymyilen
ehkä ihmiset tekivät minusta liian vahvan
aivopesivät

''Olet nuori, kaunis, mitä sinä muka stressaat''
''sinulla on tyttö kaikkea, sinulla on kaikki hyvin''

Onko?
onko minulla kaikki hyvin? onko minulla kaikki?
Minä kuljen hiljaa tielläni, minä en puhu
te sanoitte että minulla on kaikki hyvin
mutta miksi nuoren tytön sydän on jäätä?
miksi minun tekee mieli itkeä?
huutaa maailmalle minä en jaksa enää.

Tällä pienellä tytöllä on sydän rikki
hänet on jätetty, petetty
eikä hän jaksa enää toipua.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot