TunteetOn

Runoilija SecretAdmirer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Optimistinen pessimisti
 

Kätketty suru
Peitelty viha
Tukahdutettu ilo
Niellyt kyyneleet
Pidätetty nauru

Tunteeni
lukitsen pöytälaatikkoon
sydämeni
hautaan hiekkaan,
ettei minun enää koskaan
tarvitsisi tuntea mitään
sinua kohtaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot