Salaisuuksia

Runoilija SecretAdmirer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Optimistinen pessimisti
 

Tyynen pinnan alla
myrskyää raivoisa kyynelten meri
Koitan kovasti hymyillä,
vaikka mieleni tekisi itkeä

Kannan tuhat kiloa katkeruutta
paikatussa sydämessäni
Raastavia salaisuuksia
piilottelen sielussani

Miten saatoit tehdä sen?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot