Loppu

Runoilija SecretAdmirer

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Optimistinen pessimisti
 

Viillät sydämeni auki
terävillä sanoillasi
Tukehdun punaisiin kyyneliini
Yskin suolaa

Tämä on lopun alku

Selite: 
älkää kysykö :D
Kategoria: 
 

Kommentit

Olen sanaton ;o Wau.

Niin, se mun runous on vähän omalaatuista :)

Vahvaa tunnekuohuntaa.

 

Käyttäjän kaikki runot