Ei koskaan palaa takaisin, tyttö se kaikista suloisin

Runoilija 8aed5636ed344efad567361508b4df43

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.9.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 13:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Only the tame birds have a longing, the wild ones fly
 

Sillä on palelevat polvet ja hiukset niin valtoimenaan

Kun se sirosti kiiruhtaa ja lapaset eteiseen unohtaa

Ne kauriin piirteet ja ripset niin pitkät

Heiveröiset eleet ja uniset silmät

Tuo mieleeni lapsuuden satumaiset metsät

Sen sisällä on paljon iloa

Väriloistoa ja onnea

Ruusuja ja orvokkeja

mutta salaa se ajattelee sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno

 

Käyttäjän kaikki runot