Tieto lisää tuskaa

Runoilija 8aed5636ed344efad567361508b4df43

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 29.9.2012
Viimeksi paikalla: 23.5.2018 13:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Only the tame birds have a longing, the wild ones fly
 

Variksenpoikaset matalalla, tietämättä miehestä
Jolla on punaiset silmät ja katkera sydän
Harmaita kiviä taskussa
Vauva sängyssä, tietämättä äidistä
Joka sammuu sohvalle, nallekarhu sylissään
halpaan viiniin tahriintuneena
Isä pimeässä, steriilissä huoneessa
katsoo kuvasta poikansa onnea,
Nukahtaa hymy huulillaan
Tietämättä pojan, pistävän suoneensa
sen vanhan miehen rahoja

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runossa on kaikki mahdolliset nykypäivän asiat/ ongelmat. Alusta loppuun yhtenäinen jatkumo kuvasta kuvaan.

Pidin.

tän sanon si kaikil, jotk ei jaksota yhtää.. siis sus ehk aineksii, ja sellast jaksotettuu runoo jaksaa lukee..

kova veto tykkään

Tässä on aika monta nykyajan ongelmaa kiteytettynä puhuttelevaan runoosi...

 

Käyttäjän kaikki runot